07.06.2021

Відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів

7 червня на майданчику youtube ТПП України відбудеться інформаційний захід з нагоди відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів, який започатковано відповідно до резолюції A/RES/73/250 Генеральної асамблеї ООН від 20 грудня 2018 року у відповідь на появу нових викликів, пов ‘язаних з поширенням шкідливих організмів та небезпечних хімічних речовин, на який запрошуються керівники підприємств аграрного сектору та з виробництва харчових продуктів, профільна експертна громадськість ( запрошення у додатку).

Захід покликаний привернути увагу влади та суспільства до проблеми безпеки продуктів харчування.

До обговорення проблематики запрошені представники органів державної влади та міжнародних організацій, тренери та консультанти з питань підготовки підприємств до державних перевірок та виконання вимог ЄС у сфері безпечності аграрної та харчової продукції, які підготовлені в рамках проекту "Зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції", що реалізується за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні в рамках Програми МАТРА Аналітичним центром Аграрного союзу України у співпраці з Торгово-промисловою палатою України та Українською аграрною конфедерацією.

Під час заходу буде презентований ІТ інструментарій підтримки тренерської мережі КДК («Компетентність долає корупцію»), яка була створена тренерською спільнотою проекту. Тренерська мережа і її ІТ підтримка є інновацією в Україні, яка реалізована відповідно до напрацювань голландської консультаційно компанії MDF і відповідає останнім світовим досягненням у сфері комунікації професійних спільнот. Посилання на ІТ інструмент підтримки мережі КДК: https://www.kdk.net.ua/

Дата проведення: 7 червня (понеділок),

Час проведення: з 10.00 до 12.30,

Місце проведення: в дистанційному режимі на майданчику youtube ТПП України за посиланням: https://youtube.com/c/UcciOrgUa